„Nu trebuie încurajată politica ce poartă mesajul – Staţi liniştiţi, că alţii o să vă dea!”

Spune primarul oraşului, Constantin Hogea

Ieri după-amiază, a avut loc un seminar pe probleme de politică socială, eveniment organizat de Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială Tulcea sub auspiciile Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

 

Nu-trebuie-incurajata-politica-ce-poarta-mesajul

Evenimentul a avut la bază dezbaterea unor teme de interes comun privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului. S-au dezbătut aspecte legate de legislaţia privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului- prezent şi perspective şi de asemenea s-a avansat intenţia formării unui Grup de Lucru Local/ Regional din personalul implicat în asistenţă socială de la nivelul primăriilor.

Acest demers aparţine directoarei DAPS din cadrul Primăriei Tulcea, Ştefana Zibileanu. În calitatea sa de preşedinte al Corpului Profesional al Specialiştilor în Servicii Sociale, Ştefana Zibileanu a spus că este nevoie de astfel de reuniuni zonale care vin în sprijinul celor implicaţi în asistenţa socială.

La eveniment a fost prezent şi primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, care în luarea sa de cuvânt a ţinut să sublinieze faptul că politica guvernamentală nu trebuie să fie una care să încurajeze nemunca.