Nippon Budo Sport mai înfige un steguleţ pe harta judeţului

S-a inaugurat şcoala de karate de la Luncaviţa

Nippon Budo Sport

Week-endul trecut, la Luncaviţa s-a inaugurat o secţie de karate a clubului Nippon Budo Sport din municipiu. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, însă codul roşu de vreme rea a făcut ca organizatorii să decidă amânarea.

„Duminică am avut primele antrenamente, la Luncaviţa. S-au înscris 30 de copii. Este un start foarte bun. Ţin să mulţumesc autorităţilor locale pentru suportul acordat pe partea de infrastructură. Această secţie de karate mixte va avea viitor aici”, ne-a declarat maestrul Nicolaie Pănuţă.

Este cea de-a şasea secţie de karate a Nippon Budo Sport după cele deja existente la Sarichioi, Isaccea, Babadag, Sulina şi Tulcea. Întrebat dacă ia în calcul deschiderea unor noi reprezentanţe în judeţ, sensei Pănuţă a spus că pentru moment nu există un proiect similar în lucru. Şcoala de karate mixte de la Luncaviţa a fost în primul rând dorinţa localnicilor care şi-au manifestat interesul pentru practicarea acestui sport şi produsul iniţiativei edilului comunei Luncaviţa.