Bustul Regelui Mihai va fi dezvelit în Parcul Delta. Majestatea Sa, invitat special la ceremonie

Bustul Regelui Mihai

În ultimii ani, în municipiul nostru au fost amplasate mai multe statui înfăţişând personalităţi ale istoriei şi culturii româneşti iar această adevărată campanie nu se va încheia prea curând. Ba mai mult, autorităţile locale vor dezveli, la începutul lunii iunie, bustul Majestăţii Sale Regele Mihai al României, care va fi amplasat în parcul din faţa Hotelului Delta (trei stele).

Este vorba despre o lucrare realizată de sculptorul oficial al Casei Regale, asumată financiar de doi tulceni şi pe care aceştia o vor dona Consiliului Local.

La evenimentul din această vară va fi invitat şi Regele Mihai, însă este puţin probabil ca Majestatea Sa să se poată deplasa în municipiu, cel mai probabil urmând ca acesta să fie reprezentat de un alt membru al Casei Regale.

La şedinţa ordinară de joi, pe ordinea de zi a fost inclus şi un proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei făcută municipiului Tulcea şi includerea în domeniul privat al municipiului Tulcea a bunului mobil reprezentând bustul Majestăţii Sale, Regele Mihai al României.